Jeugdwerk - ACTS29! - 12 t/m 22 jaar

Jongeren zijn de toekomst van de gemeente. Wij geven een deel van ons leven aan het jeugdwerk omdat we ernaar verlangen dat onze jeugd zo'n passie krijgt voor Jezus en Zijn Kerk dat ze tijdens en na haar studie zelf in de plaatselijke gemeente meebouwt. Het jeugdwerk heet ACTS29 (Handelingen 29) omdat wij samen met de jeugd ervan overtuigd zijn dat wij in verbinding staan met de christenen door de eeuwen heen en de Bijbel het boek is dat ons leidt. We willen met het jeugdwerk een ' nieuw hoofdstuk van Handelingen'  schrijven. We trekken daarom het hele jaar door met elkaar op en zien elkaar - buiten de eredienst op zondag - minstens een keer in de twee weken. Meestal zijn we met een stuk of 15 bij elkaar. We trappen het seizoen altijd af met een openingsactiviteit die een groot deel van de dag vult. Door het jaar hebben we avonden waarop we op een aansprekende manier onderwerpen behandelen waar de jeugd mee te maken heeft en betrekken daar de Bijbel en het materiaal van de HGJB bij. Soms hebben we een spelavond en rond Kerst en in het voorjaar hebben we meerdere activiteiten, soms samen met andere kerken in zuid Nederland. Onze jeugd neemt met regelmaat een niet kerkelijk vriend of vriendin mee naar onze studieavonden en activiteiten. Iedereen van 12 t/m 22 jaar is dus van harte welkom!